Få vores nyheder på mail

Eniigs øverste ledelse på plads

Pressemeddelelse   •   Aug 22, 2016 09:21 CEST

Martin Romvig, administrerende direktør i Eniig

Med ansættelsen af økonomidirektør Jesper Barslund Jacobsen, 43 år, og divisionsdirektør for Fiberbredbånd Søren Lindgaard, 44 år, er direktørgruppen i det nord- og midtjyske energiselskab Eniig nu fuldt bemandet.

Danmarks tredjestørste energiselskab kunne i mandags afsløre navnet Eniig som det fremtidige navn for fusionen mellem EnergiMidt og HEF, Himmerlands Elforsyning. Nu er selskabet så klar med en præsentation af det samlede direktørhold, der skal sikre selskabets drift og udvikling i de kommende år.

- Med ansættelsen af Søren Lindgaard og Jesper Barslund Jacobsen har Eniig fået tilført yderligere to markante lederprofiler, der med hver deres særlige kompetencer kan gøre en forskel for vores koncern. Samlet udgør Eniigs direktørgruppe et stærkt hold, der sammen med vores dygtige medarbejdere skal bidrage til fortsat vækst og udvikling i regionen, siger en tilfreds Martin Romvig, som er adm. direktør i Eniig.

Den øvrige direktørgruppe består af Mads Brøgger, divisionsdirektør for Energi; Ken Thon, divisionsdirektør for Energiteknik; Jan Østergaard Jensen, divisionsdirektør for Forsyning; Mikkel Abildtrup, divisionsdirektør for Renewables; Bent Kristensen, stabsdirektør og Mogens Steffensen, IT-direktør.

For yderligere oplysninger:
Administrerende direktør Martin Romvig, tlf. 21 21 97 75

Eniig. Fælles om fremtiden

Før var vi EnergiMidt, HEF og Energinord. Nu er vi Eniig. 

Eniig er Danmarks nye energikoncern og er med 383.000 andelshavere landets tredjestørste. 

Eniig koncernen har 950 ansatte, og forretningsområderne dækker el- og varmeforsyning, fiberbredbånd, el- og gassalg, gadelys, energibesparelser samt vedvarende energi.