Få vores nyheder på mail

EnergiMidts direktør har valgt at fratræde

Pressemeddelelse   •   Apr 15, 2016 15:00 CEST

Udsigten til ikke selv at stå ved roret for den kommende fusion med Himmerlands Elforsyning, HEF, får EnergiMidts administrerende direktør Mads Miltersen til at fratræde sin stilling og søge nye udfordringer.

Mads Miltersen har været ansat i EnergiMidt i 14 år, og han lagde ikke skjul på, at han var interesseret i topposten, da den tidligere direktør i selskabet, Holger Blok, gik på pension i sommeren 2015. Mads Miltersen har siden beklædt stillingen som adm. direktør for EnergiMidt.

Ambitionen om at være øverste leder ændrede sig ikke, da EnergiMidt så ind i en fusion med HEF. Fusionen er netop blevet vedtaget af de to repræsentantskaber og afventer nu kun konkurrencemyndigheders godkendelse. Bestyrelserne for de to selskaber har imidlertid besluttet, at HEF’s nuværende adm. direktør, Martin Romvig, skal være øverste chef for det fusionerede selskab med Mads Miltersen som viceadministrerende direktør. Dén ansvarsfordeling har Mads Miltersen i det lange løb ikke kunnet se sig selv i. Han har derfor valgt at bruge sin option og fratræde sin stilling med virkning fra i dag.

EnergiMidts bestyrelse har med beklagelse modtaget Mads Miltersens opsigelse men har forståelse og respekt for beslutningen. Bestyrelsen har, i forlængelse af Mads Miltersens fratrædelse, konstitueret koncernsekretariatschef Bent Kristensen i stillingen som adm. direktør for EnergiMidt frem til myndighedernes godkendelse af fusionen.

Spørgsmål kan rettes til næstformand i bestyrelsen Jan Skytte Pedersen på tlf.: 22 28 25 88.

Fakta om EnergiMidt

EnergiMidt er Danmarks fjerdestørste energiselskab med en årlig omsætning på 3,5 milliarder kroner.

EnergiMidt er en moderne energi- og kommunikationsvirksomhed med 235.000 kunder. Virksomheden beskæftiger cirka 650 medarbejdere og har hovedkontor i Silkeborg.

EnergiMidt blev i 2015 kåret til Danmarks bedste arbejdsplads efter at have ligget i top 3 siden 2012. EnergiMidt har desuden vundet flere priser for arbejdet med trivsel og CSR.

Flere end 68.000 midt- og østjyder har fiberbredbånd fra EnergiMidt, og antallet er støt voksende.

EnergiMidt har solcelle- og vindmølleparker i Spanien, Italien, Bulgarien, Tyskland og Danmark. De leverer en årlig el-produktion svarende til cirka 50.000 familiers årlige elforbrug.