Få vores nyheder på mail

EnergiMidt ansætter ny divisionsdirektør til EnergiMidt Fiberbredbånd

Pressemeddelelse   •   Jan 06, 2015 15:30 CET

Det bliver den 44-årige Jørn Zielke, der som divisionsdirektør skal stå i spidsen for EnergiMidt Fiberbredbånd og bringe divisionen yderligere i front blandt fiberselskaberne i Danmark. EnergiMidts fiberforretning nåede i 2014 et positivt resultat som det første fiberselskab i Danmark. Med en ny direktør i spidsen er EnergiMidt Fiberbredbånd klar til at skabe endnu bedre resultater i fremtiden.

2014 blev året, hvor EnergiMidts Fiberbredbåndsforretning, som det første fiberselskab i Danmark, kom ud med et positivt resultat (EBIT). Dermed er investeringen i den midtjyske infrastruktur blevet en solid forretning for EnergiMidt, som gennem øget samarbejde og partnerskaber har ambitioner om endnu bedre resultater i 2015 og fremad. Det skal Jørn Zielke være med til at sikre som ny divisionsdirektør.

Som et led i en øget kommercialisering af EnergiMidt-koncernen blev EnergiMidts Fiberbredbåndsforretning i efteråret udskilt i en særskilt division i EnergiMidt. Sigtet er en selvstændig virksomhed, som uafhængig af resten af koncernen kan fortsætte den positive, forretningsmæssige udvikling med en række nye produkter og services – gerne i tæt samarbejde med branchen i øvrigt.

- Vi er Danmarks første fiberforretning, der går i plus på bundlinjen, og det vækker naturligvis positiv opmærksomhed hos vores kolleger i branchen. Flere energiselskaber har således ytret ønske om et tættere samarbejde med os for at reducere deres omkostninger, ligesom vi konstant selv er på jagt efter synergier, der kan nedsætte vores egen kundepris. I den forbindelse har det været naturligt at udskille fiberforretningen i sin egen division, siger EnergiMidts administrerende direktør Holger Blok.

Jørn Zielke tiltræder sin stilling som divisionsdirektør hos EnergiMidt i dag den 6. januar 2015, og han glæder sig til at komme i gang:

- Med mere end 57.000 aktive kunder har EnergiMidt Fiberbredbånd fundet den rette model for udrulning, installation og drift af den unikke infrastruktur til glæde for andelshaverne i det midtjyske. I 2015 fortsætter udrulningen for at give endnu flere midtjyder adgang til det lynhurtige fiberbredbånd, fortæller han.

- Det næste års tid bliver spændende af flere grunde. Ud over at løse operatøropgaver for et stigende antal af vores kollegaselskaber forventer vi at kunne åbne for en række nye muligheder for vores kunder. Vi får også adgang til helt nye markedsmuligheder, som vi forventer os meget af, slutter Jørn Zielke.

Jørn Zielke kommer fra en stilling som divisionsdirektør i energiselskabet NRGi og har tidligere beklædt en række ledende stillinger i Falck-koncernen i både ind- og udland. 

For yderligere information:

Holger Blok, administrerende direktør, EnergiMidt 
Tlf.: 4044 8704

Jørn Zielke, divisionsdirektør, EnergiMidt Fiberbredbånd 
Tlf. 2058 3432

Fakta om EnergiMidt

EnergiMidt er en moderne multiforsynings- og bredbåndsvirksomhed med 235.000 kunder. 

Virksomheden beskæftiger knap 700 medarbejdere og har hovedkontor i Silkeborg samt afdelinger i Skive, Herning og Randers. 

EnergiMidt har de seneste år ligget i top 3 blandt landets bedste arbejdspladser og har vundet flere priser for arbejdet med trivsel og CSR.

EnergiMidt har flere end 56.000 fiberbredbåndskunder og har installeret over 4.500 solcelleanlæg i Danmark.

EnergiMidt har solcelle- og vindmølleparker i Spanien, Italien, Bulgarien, Tyskland og Danmark. De leverer en årlig el-produktion svarende til over 20.000 familiers elforbrug.