Få vores nyheder på mail

Waoo! beklager Verdos exit men fortsætter samarbejdet

Nyhed   •   Apr 23, 2015 16:00 CEST

Selskaberne bag TV- og Internetselskabet Waoo! beklager dagens udmelding fra Verdo om, at de indgår i samarbejde med Stofa. De øvrige aktionærer fastholder, at samarbejdet om Waoo! fortsættes med henblik på at finde en fælles løsning med en strategisk partner.

Selskaberne bag Waoo! siger farvel til Verdo, der i dag har meldt ud, at de indgår et samarbejde, som betyder, at Verdos kunder i 2016 vil overgå til Stofas produkter. Selskaberne bag Waoo! anerkender behovet for konsolidere aktiviteterne, men oplyser at de fortsat står sammen.

- Fibernettet er i dag kendt i hele Danmark som den absolut bedste infrastruktur, og vi skal huske, at vi fire år i træk er blevet kåret til "Bedst i Test" med Danmarks mest tilfredse internetkunder. Derfor er der en klar fordel for energiselskaberne i at finde en fælles løsning, som kommer alle kunder til gavn, siger Jørgen Stensgaard, direktør i Waoo!.

- Siden etableringen af Waoo! har energiselskaberne haft en konstant vækst i udrulning og reduktion af udgifter til driften af Waoo!, men der er ingen tvivl om, at markedet har bevæget sig, og alle i branchen leder efter muligheder for at øge volumen og antallet af kunder. Verdos udmelding er beklagelig, fordi der faktisk er fuld enighed blandt vores aktionærer om, hvilken vej Waoo! skal, siger han.

- Der er allerede dialog med forskellige mulige partnere om et strategisk samarbejde, men Verdo har ikke har haft den fornødne tålmodighed til at vente på, at den igangværende proces er nået til ende. Det ændrer dog ikke på, at vi fortsætter ufortrødent ad den kurs, der er udstukket for Waoo!, understreger Jørgen Stensgaard.

Som led i dagens udmelding fra Verdo, fratræder Waoo!’s hidtidige bestyrelsesformand, Kim Frimer, sin post. Bestyrelsen og ledelsen i Waoo! takker Kim Frimer for det arbejde, han har udført.

Kontakt

For spørgsmål kontakt Jørgen Stensgaard på telefon 26188366 eller jss@waoo.dk