Få vores nyheder på mail

Pas på når du køber strøm

Nyhed   •   Jun 12, 2015 12:58 CEST

Er du blevet kontaktet af nogen, der siger, at de samarbejder med EnergiMidt? I så fald er du ikke den eneste.

EnergiMidts navn udnyttes ind imellem i nogle energiselskabers jagt på nye kunder, selvom EnergiMidt intet samarbejde har med disse selskaber. 

Det skyldes blandt andet, at konkurrencen om kunderne på elmarkedet er hård. Flere af vores kunder har oplevet at blive kontaktet af netop selskaber, der giver falske oplysninger, som kan vildlede. Ofte siger sælgere fra de pågældende selskaber, at de ringer på vegne af EnergiMidt, eller at de samarbejder med EnergiMidt, når de forsøger at indgå aftaler med nye kunder. Det kan munde ud i forvirring for vores kunder og et potentielt ”ja tak” til dyrere produkter.

Kig godt efter
Bliver du kontaktet af nogle af disse sælgere, anbefaler vi dig at gennemgå betingelserne for den nye aftale nøje på skrift – eller kontakte EnergiMidt for at få styr på fakta. Det gælder uanset om salgsforsøget sker per telefon eller ved en fysisk stand rundt omkring i byer og på stationer. Skriv aldrig under på noget, før du har haft tid til at læse aftalen igennem på skrift.

Vi understreger:

  • at EnergiMidt ikke videregiver hverken dit telefonnummer, din adresse eller tilladelse til, at andre må kontakte dig
  • at EnergiMidt ikke samarbejder med andre elselskaber omkring dit kundeforhold
  • at EnergiMidt ikke er blevet overtaget af et andet elselskab
  • at der ikke findes et særligt ledningsnet specielt til transport af grøn strøm

Vidste du at... 
Når nogle selskaber reklamerer med, at det ”kun” koster et månedligt gebyr at få en billig strømaftale, er det faktisk netop det gebyr, der gør, at du kommer til at betale mere for din strøm end hos os.