Få vores nyheder på mail

EnergiMidt-direktør bliver formand for Waoo!

Nyhed   •   Maj 04, 2015 10:45 CEST

Waoo! har fået ny bestyrelsesformand. Jørn Zielke, divisionsdirektør i EnergiMidt, overtager formandsstolen i fiberalliancen. Han er tilfreds med udviklingen af forretningen i Waoo!, som til trods for et presset marked og farvel til nogle af energiselskaberne, formår at tiltrække nye kunder og sænke omkostningerne.

Der er gang i væksten hos fiberbredbåndselskabet Waoo!. Selskabets nytiltrådte bestyrelsesformand, Jørn Zielke, ser positivt på mulighederne for det energiselskabsejede Waoo! efter fremlæggelsen af selskabets årsrapport for 2014. Regnskabet viser, at selskabet trods frafald i ejerkredsen formår tiltrække over 9.000 nye kunder hver måned og samtidig reducere sine løbende omkostninger. Det er ifølge Jørn Zielke et godt udgangspunkt for den videre udvikling af Waoo!.

- Waoo! er sat i verden for at udvikle indhold og markedsføre fiberbredbånd. Vi har bygget et stærkt brand op, fået flere og flere kunder og samtidig holdt en nedadgående omkostningskurve. Vi har en opgave med at få volumen på tv-forretningen, så vi kan sikre, at vi får adgang til indkøbsfordele, og vi er derfor i dialog med mulige strategiske partnere om netop dette. Her er vores evne til at holde kundevæksten og samtidig effektivisere forretningen et godt udgangspunkt, forklarer Jørn Zielke.

Jørn Zielke repræsenterer et af de store energiselskaber bag Waoo! og har siddet i Waoo!’s bestyrelse siden 2012. Han er ikke i tvivl om, at Waoo! har et uforløst potentiale og ser frem til at fortsætte de igangværende drøftelser med mulige strategisk partnere.

Waoo! følger planen

Waoo!’s regnskab, der netop er blevet fremlagt på den ordinære generalforsamling, viser, at selskabet sidste år havde en bruttotilgang af kunder på 32 % samtidig med, at det evnede at reducerede driftsomkostningerne med 22 %.

- Vores seneste regnskab viser, at vi holder kursen – faktisk var Waoo! i 2014 en anelse foran budgettet, hvilket skyldes en kombination af, at selskabet fortsat har det stærkeste produkt på markedet og et markant fokus på effektiviseringer, siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo!.

I 2014 fik endnu flere husstande adgang til Waoo!’s fiberbredbånd og dermed større valgfrihed i forhold til internet, tv og telefoni. I alt har 275.000 danske husstande i dag valgt Waoo!, og den fortsatte vækst i antallet af nye fiberforbindelser er en understregning af Waoo!’s succes og den vigtige samfundsopgave, som fiberselskaberne har påtaget sig.

- Vi har fortsat en vigtig opgave med at sikre, at danskerne får den bedst mulige bredbåndsforbindelse. Danmark står jo med den udfordring, at mange ikke kan få en tidssvarende internetforbindelse eller kan vælge mellem alternative løsninger. Heldigvis kan vi i Waoo! tilbyde en attraktiv løsning til stadig flere nye kunder, fordi vi sammen med fiberselskaberne har formået at skabe en rentabel forretning. Det betyder, at fiberselskaberne igen i år kan tilslutte nye områder til deres lynhurtige fiberbredbånd og øge kundetilgangen endnu mere, siger Jørgen Stensgaard.

Kontakt

For spørgsmål til Jørgen Stensgaard eller Jørn Zielke henvises til pressekontakt Sara Kyed Jensen hos Waoo! på 50574482 eller sje@waoo.dk.