Få vores nyheder på mail

EnergiMidt advarer: Phishingforsøg i omløb

Nyhed   •   Feb 04, 2015 13:43 CET

Nyt avanceret phishingforsøg er lige nu i omløb. En opfordring til at deltage i en undersøgelse fra EnergiMidt Infrastruktur A/S, hvorefter man vil få adgang til fede præmier, forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af folk. EnergiMidt opfordrer til, at man blot lukker dette vindue ned, hvis man støder på det. Det er svindel.

EnergiMidt er blevet kontaktet af en kunde, der har fået en pop-up på sin pc om at deltage i en undersøgelse fra EnergiMidt Infrastruktur A/S. Der er tale om en undersøgelse, hvor man blot skal besvare nogle få spørgsmål og så venter der nogle fede præmier i form af mobiltelefoner m.m. – hvis man altså lige betaler 1 kr. 

Det kan lyde fristende, men denne undersøgelse har INTET med EnergiMidt at gøre. Der er tale om nogle svindlere, der gerne vil have fat i folks kreditkort oplysninger. EnergiMidt opfordrer derfor på det kraftigste til, at man undlader at deltage i undersøgelsen, og i stedet bare lukker siden ned eventuelt efterfulgt af en fuld scanning med sit antivirus-program.